1 κιλό φύλλο καντίφι
200 γρ. φέτα
200 γρ. τυρί τύπου γκούντα
200 γρ. κεφαλογραβιέρα
200 γρ. τυρί τύπου έμενταλ
200 γρ, μπέικον
250 γρ. βούτυρο λίωμένο
4 αυγά
670 γρ. γάλα
1.Βουτυρώστε ενα ταψάκι και στρώστε τομε 500 γρ. φ΄θλλο κανταίφι.
2.Σε διαφορετικά ταψιά τρίψτε τα τυριά.
3.Πασπαλίστε το κανταίφι με την μισή ποσότητα απο τα τριμμένα τυριά .
Καύψτε τα τυριά με φέτες μπέικονκαι πασπαλίστε με τα υπόλοιπα τυριά.
4.Καλύψτε με το υπόλοιπο κανταίφι. Περιχύστε το φαγητό με 250 γρ. λιωμένο αλλά οχι καυτό βούτυρο, τα 4 αυγά χτυπημένα και το γάλα.
5.Ψήστε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βάθμους. Μόλις ροδίσει σερβίρετε αμέσως καυτό.
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
2 σχόλια:
mmmmmmm teleiaaaa....
prospathise n gineis omws pio analutiki...oxi stis lexeis...alla na valeis fwtografies.... ;)
good luck
i optikopoiisi tou aristourgimatos sou einai to pan..... :)
Δημοσίευση σχολίου