Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Σουφλέ με κανταίφι

1 κιλό φύλλο καντίφι

200 γρ. φέτα

200 γρ. τυρί τύπου γκούντα

200 γρ. κεφαλογραβιέρα

200 γρ. τυρί τύπου έμενταλ

200 γρ, μπέικον

250 γρ. βούτυρο λίωμένο

4 αυγά

670 γρ. γάλα

1.Βουτυρώστε ενα ταψάκι και στρώστε τομε 500 γρ. φ΄θλλο κανταίφι.

2.Σε διαφορετικά ταψιά τρίψτε τα τυριά.

3.Πασπαλίστε το κανταίφι με την μισή ποσότητα απο τα τριμμένα τυριά .

Καύψτε τα τυριά με φέτες μπέικονκαι πασπαλίστε με τα υπόλοιπα τυριά.

4.Καλύψτε με το υπόλοιπο κανταίφι. Περιχύστε το φαγητό με 250 γρ. λιωμένο αλλά οχι καυτό βούτυρο, τα 4 αυγά χτυπημένα και το γάλα.

5.Ψήστε το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βάθμους. Μόλις ροδίσει σερβίρετε αμέσως καυτό.

2 σχόλια:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΡΑΜΑΣ είπε...

mmmmmmm teleiaaaa....
prospathise n gineis omws pio analutiki...oxi stis lexeis...alla na valeis fwtografies.... ;)
good luck

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΡΑΜΑΣ είπε...

i optikopoiisi tou aristourgimatos sou einai to pan..... :)