Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Φαρφάλες με σολομό

1. ενα κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2.λίγο λάδι

3.φιλέτο σολομού ψιλοκομμένο

4.λίγη κρέμα γάλακτος

5.μακαρόνια φαρφάλες βρασμένα



1.Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να καβουρδιστεί

2. Ρίχνουμε και το σολομό και ανακατεύουμε να καβουρδιστουν καλά

3.Ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος

4.Στο τέλος ρίχνουμε και τα μακαρόνια και σερβίρουμε ζεστά

Δεν υπάρχουν σχόλια: